Üdvözöljük honlapunkon!

No menu items have been found.
mellplasztika befektetés

Ma már természetesnek tartjuk az élethosszig tartó tanulást, tudatos életmóddal sokat teszünk egészségünk megőrzéséért, hogy életünk minden szakaszában, így idősebb korunkban is teljes életet élhessünk. A tudás és egészség mellé felsorakoztathatjuk az ép, megnyerő külsőt is ahhoz, hogy harmóniában érezhessük magunkat, és ennek elérésére a plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségeket is igénybe vehetjük. Javíthatunk azokon a hátrányokon, amik genetikai adottságainkból erednek, vagy éppen az életkor előrehaladtával alakultak ki. Az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá és elfogadottabbá váltak a szépészeti műtétek, és ez a tendencia a jövőben is folytatódni fog.

 

A plasztikai sebészeti eljárások egy része helyreállító jellegű. Más egészségügyi beavatkozásokhoz kapcsolódóan, azokat kíséri, következményeit korrigálja, illetve veleszületett rendellenes adottságokat szüntet meg. Az ilyen jellegű műtéteket részben társadalombiztosítási alapon végzik.

 

A kifejezetten esztétikai célú beavatkozásokkal testünk bármely területén elérhetünk olyan változást, ami közelebb visz a mai szépségideálhoz. Minden kornak megvan egy általánosan elismert, szépnek mondott normája, és ez erősen meghatározza az adott korban az emberek véleményét. A legtöbben ehhez akarnak igazodni, az ettől való jelentős eltérés kellemetlenséget, kirekesztettséget, bizonyos területeken sikertelenséget okoz. A plasztikai sebészeti eljárások lehetővé teszik, hogy külsőnk segítse jó fellépésünket, támogassa elfogadottságunkat.

Fiatalító plasztikai sebészeti eljárások

Az életkorral járó szöveti lazaságot, megereszkedett bőrt, ernyedt izmokat, bőrelváltozásokat szüntetik meg, illetve a korábbi jó adottságot állítják helyre. Különböző terápiás módszerekkel megszüntetik a bőr felszínén levő elszíneződéseket, bőrkinövéseket, plasztikai sebészeti műtéttel kimetszik a bőr megnyúlásából adódó bőrtöbbletet, és feszesre húzva varrják vissza. A tipikus területeket érintő műtétek a szemhéj-, arc- és nyakplasztika, kar- és hasplasztika, mellfelvarrás, mommy makeover, intim műtétek.

Mellplasztika

Az egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás, valamint a mellnagyobbítással kombinált mellfelvarrás, ezt követi a mellkisebbítés és a mell egyéb plasztikai korrekciós műtétei, aszimmetria megszüntetése. A mell méretének növelése implantátum beültetésével különböző fokozatokban lehetséges, a kontúrja az implantátum formájától függően alakítható. Hosszú távú eredményt jelent, mert a mai legmodernebb szilikon gél vagy poliuretán hab implantátumok 20-25 év alatt sem öregednek el, a beültetéssel gyakorlatilag véglegessé formálható az alak.

 

Fül-orrplasztika

Indokolt esetben gyerekeknél is végezhető plasztikai sebészeti műtét, amennyiben az az egészséges fejlődést szolgálja. Ilyen például az elálló fülek korrekciója, amit általában betöltött hat éves korban, még iskolakezdés előtt javasolnak. Az orrplasztika felnőttkori beavatkozás, amivel a szerzett vagy veleszületett deformitás kisebb, egyenes, keskeny formára hozható – szintén gyakran kért műtét, különösen nők körében.

Testformáló műtétek

A test különböző területeit érintő “beavatkozáscsomaggal” akár egyszerre több vagy egymást követő műtéttel új, feszesebb kontúrt kap az alak. Zsírleszívással megszüntethető a hason, karon, csípőn, combon lerakódott zsírréteg, eltávolítható a nagy súlyvesztést követő megnyúlt bőr, saját zsírfeltöltéssel nagyobbítható a mell, fenék, formázható az arc vagy a vádli. Az összetett testkontúr javító beavatkozásokkal nagyobb esztétikai változás is elérhető.

Minden plasztikai beavatkozást megelőz a személyes konzultáció, ahol az orvos felvilágosít a lehetőségekről, a műtéti kockázatról, 3D számítógépes látványterven megmutatja a várható eredményt. Aki tehát úgy gondolja, jobban érezné magát a bőrében, sikeresebb lenne, ha megszabadulhatna szépséghibáitól, előnyösebb külsővel rendelkezne, érdemes szakemberhez fordulnia a megfelelő információkért. Egy-egy beavatkozást követően jobb életminőséget nyer az, akit nem nyomaszt az önelfogadás hiánya, a környezetének véleménye.

 

Itt is megtalál